Recenzie

 

Zuzana

Nechcela som klasické DVD zo svadby. Hľadala som niekoho, kto nasníma atmosféru, ľudi a zachytí aj momentky a zábavu.
Braňo je skutočný profesionál a počas svadby som ani nevnímala že je na hostine. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som si prvý krát pozrela DVD. Zachytil všetko podstatné, výborný zvuk, strih, svetlo. Bolo to ako film o našom Veľkom dni, s perfektne dotiahnutým detailom.
Ešte pred svadbou som váhala či treba vôbec svadbu nasnímať na kameru, ale teraz viem, že to bolo jedno z najlepších rozhodnutí. Je to pamiatka na celý život a hlavne na ľudí, ktorí prišli zdielať ten neopakovateľný moment s nami.

 

Michal

Video je spravené špičkovo, fakt perfektné. Veľmi sa nám páči. Niekedy som mal až pocit, ako keby si tam mal najmenej 5 kamier :-D. Aj zostrihané je výborne. Ďakujeme pekne ešte raz.

 

Sima

Ďakujeme kraaaasne za videjko, aj tie archívne zábery. Je to nádherné! Veľmi sa nám to páči. Zostrih je kreatívny, nápaditý, fakt úžasný. Minimálne 5x som sa rozplakala, je to fakt nádherné!
Celá rodina si pochvaľuje.
Ešte raz veľmi pekne ďakujeme:).

 

Paulína

Video je nádherne!! Braňo urobil neuveriteľne krásne zábery aj celý finálny strih. Strašne dobre sa s ním spolupracovalo, bol veľmi nevtieravý, priateľský a po chvíli sme zabudli, že tam vôbec nejaká kamera je. Náš ocino si video pozerá stále dokola a ja si neviem predstaviť, že by sme ho nemali. Proste super!!

 

Michal a Petra

Práve sme video dopozerali a predčilo naše očakávania. Video je krásne, tie „zábery v záberoch“ sú super a napasovanie na hudbu je vynikajúce. Tvoje kameramanské dovednosti sú úplne super B-) Lepšie sme si to ani sami nevedeli predstaviť!

Ďakujeme!